keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Sydämiä Alpaca Woolista

Novitan langoista on keskusteltu mun silmään viime aikoina aika paljon. Joidenkin mielestä laatu on tätä nykyä toivottoman surkeaa ja toiset eivät 7 veljeksestä luovu, koska se on edullista ja kestävää sukkalankaa. Itse olen keikkunut vähän kahden vaiheilla; toisaalta olen kyllä huomannut varsinkin valmiiden raitalankojen nopean kulumisen, mutta toisaalta yksivärisistä ja myös Nalle-langasta tehdyt sukat ovat säilyneet ihan hyvinä. Eiväthän ne ole kuin uusia enää vuoden käytön jälkeen, mutta en minä sitä kyllä miltään muultakaan vaatteelta vaadi.

Novitalla on myös yhtä aivan ihanaa lankaa, Alpaca Woolia, josta olen tehnyt nyt Saurukselle sukat ja tumput sekä haalarin alun (jep, jäi kesken...). Kun se sattui S-Marketissa olemaan tarjouksessa alle kaksi euroa kerä, niin pitihän sitä saada. Mukaan tarttui myös yksi Nordic Wool-kerä, joka on suunnilleen samanpaksuista, mutta karheampaa.

Harmaata ja valkoista Alpacaa nostin puikoille Elliksen sukkiin ja violetti Nordic Wool sekä viininpunainen Alpaca jäivät odottamaan vuoroaan, niistä ja keltaisen 7 veljeksen jämäkerästä tulee Saurukselle sukat. Ehkä haen vielä pari kerää lisää ja neulon itselleni unisukat.


Nämä tulevat varmasti tarpeeseen, mittari kun näyttää jo neljättä päivää putkeen -30 astetta parin asteen heitoilla. Vaikka ulkoilu on luonnollisestikin jäissä (hahah) kaksikuukautisen vauvan kanssa, niin kauppaan, perhekahvilaan, muskariin jne. tulee silti autoiltua ja silloin on tietysti kivaa ettei varpaat jäädy.

Se edellisessä postauksessa vilahtanut Raituli on muuten valmis. Yritän saada sen kuvattua viikonloppuna ulkona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!