sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Pyhäsäärystimet

Sisko toivoi lämpimiä, vähän jokaiseen hameeseen sopivia säärystimiä. Kahdet edelliset ovat olleet värikkäät kirjoneulesäärystimet jämälangoista ja ehkä vieläkin värikkäämmät haitarisäärystimet Novitan Polkasta (jonka väri on muuten epävirallisesti nimeltään sateenkaaripieru), joten tällä kertaa tarkoitus oli tehdä jotain hillitympää. Olin joskus ostanut lapasia varten Novitan harmaata Suomivillaa, mutta koska lapaset odottelivat edelleen valmistumistaan, otin kerät käyttöön.


Malliin halusin palmikoita, ja muistin Novitan vanhassa sukkalehdessä olevat Kärki auki-sukat. Niistä nappasin sitten tuon 24 silmukan mallineuleen. Taakse neuloin perusjoustinneuletta 28 silmukalla. Itselle nuo ovat vähän pienet, mutta siskolla on kapeampi pohje joten ne istuvat napakasti olematta silti liian tiukat.


 Näistä tuli kyllä kivat ja saajakin oli tyytyväinen. Lankaa jäi kahdesta kerästä vielä vähän, mutta siitä ei taida kyllä irrota edes vauvalle mitään. Ehkä se riittäisi lapsen tumppujen raidoiksi... tai sitten on, harmi kyllä, pakko ostaa vähän lisää jotta saan ne lapaset neulottua, haha. 

4 kommenttia:

  1. Lisää pierunkirjavia vaatteita kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joooo! Yks pipo-ohje oottelis testaamista...

      Poista
  2. Löysin tänne! Omaakin blogia ajattelin herätellä tässä henkiin, kun oon vihdoin saanut jotain valmiiksikin.

    Kauniit säärystimet, ja nuo edellisen postauksen sukatkin oli tosi kivat. Jotain saman tyyppistä ois suunnitteilla itsellekin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No heippa vaan!♥

      Näistä säärystimistä tuli kyllä tosi nätit, oon itsekin supertyytyväinen :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!